Αυτοί είναι οι νέοι τίτλοι X-Men από την Marvel

Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα του Jonathan Hickman από την συγγραφή της κύριας σειράς X-Men, δημιουργώντας κάποιες εκπληκτικές και πολύ ιδιαίτερες ιστορίες, η Marvel αποφάσισε να επαναξεκινήσει τον κύριο τίτλο X-Men αλλά και να κυκλοφορήσει αρκετές νέες σειρές στην ίδια οικογένεια κόμικ.

Προερχόμενη από το event του Reign of X, η Marvel ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της ένα γράφημα που εξυπηρετεί ως ημερολόγιο για την κυκλοφορία των νέων αυτών τίτλων, αναφέροντας παράλληλα τους συγγραφείς και τους εικονογράφους για κάθε σειρά.

Όπως βλέπουμε, η κύρια σειρά X-Men είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει με νέο πρώτο τεύχος #1 τον Iούλιο του 2021. Πιο αναλυτικά, βλέπουμε αρκετές νέες σειρές, ξεκινώντας κατά σειρά ημερομηνίας, με το Children of the Atom το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει με τα δύο πρώτα τεύχη από τους Vita Ayala και Bernard Chang. Ο επόμενος τίτλος που θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου είναι το Way of X από τους Si Spurrier και Bob Quinn, έχοντας πρωταγωνιστή τον Nightcrawler, ενώ ύστερα θα κυκλοφορήσουν οι τίτλοι X-Corp και Hellfire Gala τον Μάϊο και Ιούλιο αντίστοιχα.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα από τον Αύγουστο καθώς θα κάνει το ντεμπούτο της μια ολοκαίνουρια σειρά με άγνωστο τίτλο “Classified” από την συγγραφέα του X-Factor Leah Williams και τον εικονογράφο του S.W.O.R.D Valerio Schiti. Ο τελευταίος, και πιο αινιγματικός, τίτλος, θα είναι από τον μέχρι πρότινος συγγραφέα της σειράς X-Men Jonathan Hickman, με ονομασία που δεν γνωρίζουμε αυτήν την στιγμή αλλά ούτε και τον artist που θα συνεργαστεί μαζί του σε αυτήν την νέα σειρά κόμικ.

Εν κατακλείδι, με βάση την κυκλοφορία αυτών των νέων τίτλων, καταλαβαίνουμε πως το σύμπαν των X-Men πρόκειται να επεκταθεί σημαντικά με νέες συναρπαστικές σειρές, με την Marvel να θέλει τοποθετήσει τους γνωστούς ήρωες για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο, και η ελπίδα όλων μας είναι όλοι οι νέοι τίτλοι να είναι όσο πιο επιτυχημένοι γίνεται.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το επίσημο site της Marvel πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *