Αυτός θα είναι ο βασικός εχθρός στην νέα ιστορία Batman


Ο James Tynion IV, συγγραφέας της τωρινής σειράς κόμικ Batman, ανέλυσε το line up του για το 2021 άλλα και τα σχέδια του για τον βασικό κακό στην νέα ιστορία.

Με βάση τα όσα ανέφερε ο συγγραφέας, ο βασικός Villain για το νέο story Arc του Batman θα είναι ο, γνωστός σε όλους μας, Scarecrow. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν έχει εμφανιστεί ως lead villain στα κόμικ του Batman, γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο χαρισματικός, εφευρετικός και καλογραμμένος χαρακτήρας είναι και ανυπομονούμε να δούμε ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσει ο συγγραφέας για έναν τόσο εικονικό εχθρό.

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο Νewsrama ανέφερε: “Ειλικρινά, για αυτό που είμαι πιο πολύ ενθουσιασμένος για το 2021 είναι ότι επιτέλους είμαι σε θέση να βάλω έναν από τους αγαπημένους μου κακούς του Batman στο επίκεντρο αυτόν τον χρόνο.”

Σύμφωνα με την συνέντευξή του, ο James Tynion IV ελπίζει πως η επερχόμενη σειρά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο των hardcore fans του Batman όσο και των απλών αναγνωστών. Τόνισε επίσης, ότι πάντα προσπαθεί να γράφει με τέτοιον τρόπο ώστε να τραβήξει την προσοχή κάποιου που παίρνει ένα τυχαίο τεύχος κόμικ στην μέση μιας ιστορίας γεμίζοντας το με συναρπαστικές εικόνες και φοβερούς χαρακτήρες αναλύοντας κομμάτια της μυθολογίας του Batman, έτσι ώστε να ελκύσει τον κάθε αναγνώστη στο διαβάσει περισσότερα κόμικ της σειράς.

Ο James Tynion IV σχεδιάζει το επόμενο arc με τον Scarecrow ως ένα μέρος μίας πολύ μεγαλύτερης ιστορίας της DC συμπεριλαμβανομένων επιμέρους ιστορίες για όλη την οικογένεια του Batman αλλά ακόμη και συνδέοντας το με το Future State event. Με αυτόν τον τρόπο, θέλει να επανεφεύρει τον Scarecrow κάνοντας τον πρωταγωνιστή σε μία σπουδαία ιστορία και να τον τοποθετήσει ξανά στο επίκεντρο του κόσμο του Σκοτεινού Ιππότη, επανακατακτώντας την θέση του στους κορυφαίους εχθρούς του Batman.

Η ιστορία θα ξεκινήσει από το τεύχος Batman #106 που θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου του 2021.

Πηγή Στοιχείων : Gamesradar

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *