Η νέα σειρά κόμικ Eternals μόλις κυκλοφόρησε


Η ολοκαίνουρια σειρά κόμικ της Marvel, Eternals, μόλις κυκλοφόρησε στις 6 Ιανουαρίου με το πρώτο της τεύχος συγγραμένο από τον Kieron Gillen και εικονογραφημένο από τον Esad Ribic. Η Marvel είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό την κυκλοφορία του συγκεκριμένου τίτλου και όλοι οι fans των χαρακτήρων ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του.Να σημειώσουμε πως η Marvel θα κυκλοφορήσει και την νέα ομώνυμη ταινία στις 5 Νοεμβρίου του 2021, κάτι που σίγουρα την ώθησε στην δημιουργία της νέας σειράς κόμικ.


Η περιγραφή του πρώτου τεύχους αναφέρει: “ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΑΝΕ.ETERNALS.Ποιό είναι το νόημα μιας αιώνιας μαχης ; Για εκατομμύρια χρόνια , εκατό Eternals έχουν περιπλανηθεί στην Γή, μυστικοί προστάτες της ανθρωπότητας.Χωρίς αυτούς, θα είμασταν μουτζούρες ανάμεσα στα δόντια των δαιμονικών Deviants.Ο πόλεμος τους διεξαγόταν για πάντα , αντηχόντας στους μύθους και τους εφιάλτες μας.Αλλά σήμερα , οι Eternals αντιμετωπίζουν κάτι νέο : την αλλαγή. Μπορούν αυτόι – ή ο οποιοσδήποτε στην Γή – να επιβιώσει την ανακαλυψή τους ; Από τους Kieron Gillen και Esad Ribic έρχεται ένα νέο όραμα της κλασσικής μυθολογίας της Marvel.”

Ποιοί είναι οι Eternals ;

Οι Eternals είναι μία ισχυρή κοσμική φυλή που υπάρχει εδώ και χιλιετίες. Μοιάζουν ακριβώς με τους ανθρώπους, αλλά διαθέτουν υπεράνθρωπες ικανότητες, που τους παραχωρούνται από τους Celestials. Εν ολίγοις, οι Celestials είναι οι διαστημικοί Θεοί του σύμπαντος της Marvel που επισκέφτηκαν τη Γη πριν από πέντε εκατομμύρια χρόνια και πραγματοποίησαν πειράματα στους πρώτους προγόνους της ανθρωπότητας, γνωστούς ως proto-humans. Με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησαν δύο φυλές – τους Eternals και τους Deviants. Οι Eternals είναι αθάνατοι, έχουν ανοσία σε ακραίες θερμοκρασίες, ασθένειες και δηλητήρια και είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκοτωθούν.

Που μπορείτε να το βρείτε

Μπορείτε να αποκτήσετε το νέο τεύχος της σειράς τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε φυσική μορφή από την Amazon. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε περισσότερα, άλλα και να αγοράσετε το καινούριο τεύχος σε ηλεκτρονική μορφή απευθείας από το επίσημο site της Marvel πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *