Η νέα στολή του Spider-man στα καινούρια τεύχη


Μπορεί όλοι όταν ακούμε το όνομα Spider-man να σκεφτόμαστε την κλασσική και αξεπέραστη στολή με το μπλέ και το κόκκινο αλλά ο Spider-man όλα αυτά τα χρονιά έχει φορέσει διάφορες ξεχωριστές στολές, απ’την κλασσική, που μόλις αναφέραμε, μέχρι την μοναδική με το μαύρο χρώμα που επίσης λατρεύουμε.

Τώρα, ο Spider-man απέκτησε μια νέα προσθήκη στην θρυλική συλλογή του και δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες στολές του. Σχεδιασμένη από τον Dustin Weaver, μπορούμε να την δούμε στο τεύχος #62 της σειράς Amazing Spider-man τον Μάρτιο του 2021 οπού θα κάνει το ντεμπούτο της.


Μετά τα γεγονότα του προηγούμενου Arc Sin’s Rising, ο Spider-man θα φορέσει την νέα του στολή στην αναμέτρησή του με τον Kingpin στην επόμενη ιστορία του The Amazing Spider-man , όπου θα ανακαλύψουμε το μυστήριο πίσω από αυτήν στα τεύχη #62 και #63 αυτόν τον Μάρτιο.


Όπως μπορούμε να δούμε στο εξώφυλλο η νέα στολή θα έχει ως κυρίαρχο χρώμα το άσπρο με δευτερεύων το μπλέ, καθώς και πορτοκαλί λεπτομέρειες. Αξιοσημείωτο είναι πως το χαρακτηριστικό σήμα της αράχνης του Spider-man στην στολή θα είναι επίσης πορτοκαλί.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *