Όλα όσα γνωρίζουμε για την νέα ταινία Batman

O Batman, ως ένας από τους πιο δημοφιλείς υπερήρωες κόμικ, έχει υπάρξει ο βασικός χαρακτήρας σε πάρα πολλές ταινίες ανά τα χρόνια, από την σειρά του 1960 με τον Adam West έως την νεότερη, μέχρι πρότινος, Batman V Superman και τον Ben Affleck. Βέβαια, η τελευταία ταινία που πρωταγωνιστής ήταν αποκλειστικά ο Batman ήταν το 2012 με το The Dark Knight Rises.

Τώρα, με σκηνοθέτη τον Matt Reeves και πρωταγωνιστές κάποιους πολύ γνωστούς και ταλαντούχους ηθοποιούς, με κύριο πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, που θα υποδυθεί τον Batman, θα κυκλοφορήσει μια νέα πολύ διαφορετική ταινία Batman τις 4 Μαρτίου του 2022.

Όσα ξέρουμε για την πλοκή της ταινίας

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή της ταινίας αλλά με βάση αυτά που ξέρουμε, θα εστιάζει στα πιο νέα και ευάλωτα χρόνια του Batman. Βέβαια, υπάρχουν και πηγές που αναφέρουν πως η ταινία θα διαδραματίζεται στην δεκαετία του 1990 και θα δείχνει μια πιο διαφορετική και φρέσκια εκδοχή του Σκοτεινού Ιππότη που θα εστιάζει περισσότερο στις Detective ικανότητές του και λιγότερo στην ωμή βία.


Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο σκηνοθέτης είχε αναφέρει πως η ταινία δεν θα βασιστεί στο γνωστό κόμικ Batman Year One, παρόλο που κυκλοφορούσαν φήμες για κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, σύμφωνα με τον Matt Reeves η ταινία δεν θα είναι ένα ακόμη origin story, αλλά θα διαδραματίζεται στην δεύτερη χρονιά του Bruce Wayne ως Batman.


Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που ξέρουμε για την ταινία, όπως ανέφερε ο Matt Reeves, είναι ότι το graphic novel Batman: Ego and Other Tails έχει μεγάλη επιρροή στην ταινία. Από αυτό καταλαβαίνουμε πως ότι η ταινία σκοπεύει να εμβαθύνει στην τραυματική πλευρά του Bruce Wayne, κάτι που συμβαδίζει με τα προηγούμενα λεγόμενα του Matt Reeves.


Τέλος, από το Trailer της ταινίας καταλαβαίνουμε με ευκολία πως ο Batman ερευνά μια σειρά από δολοφονίες που διαπράχθηκαν από τον Riddler, κάτι που θα τον οδηγήσει στο να εμβαθύνει στην σκοτεινή πλευρά της Gotham City.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο Trailer της ταινίας παρακάτω :

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία από το site της IMDb πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.