Τι είναι το Future State της DC Comics ;

Το Future State είναι το νέο event της DC που θα διαρκέσει 2 μήνες και θα αντικαθιστά όλους τους προϋπάρχοντες τίτλους της, οι οποίοι σταματάνε μέχρι τον Μάρτιο, με τους νέους. Διαδραματίζεται πολλά χρόνια μετά απ’το τωρινό σύμπαν της DC σε ένα μακρινό εναλλακτικό μέλλον, έτσι ώστε οι συγγραφείς να έχουν τεράστια ελευθερία να γράψουν μοναδικές ιστορίες χωρίς να επηρεάζουν ή να επηρεάζονται από το τωρινό της σύμπαν.


Το πιο σημαντικό να αναφέρουμε για το Future State είναι πως θα υπάρχουν πολλοί νέοι χαρακτήρες και ότι αυτοί οι νέοι χαρακτήρες θα έχουν τον ρόλο των τωρινών αγαπημένων μας υπερηρώων σε μια άλλη μελλοντική εκδοχή τους. Για παράδειγμα, οι σειρές του Batman και του Superman για το Future State θα έχουν τους νέους χαρακτήρες πίσω από την μάσκα των γνωστών υπερηρώων και όχι τους Bruce Wayne και Clark Kent. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι κάποιοι παλιοί ήρωες δεν θα εμφανιστούν ή ότι δεν θα έχουν δική τους σειρά στο Future State, όπως θα δείτε παρακάτω.

Τίτλοι

Οι τίτλοι του Future State είναι 24 στο σύνολο και έχουν ομαδοποιηθεί σε τρία Families, το Batman Family, το Superman Family και το Justice League Family. Νέοι τίτλοι του Batman, του Superman καθώς και άλλων ηρώων της Justice League είναι κάποιοι από τους πιο σημαντικούς και πολυαναμενόμενους. Μάλιστα, ένα πολύ ενδιαφέρον νέο είναι ότι θα υπάρχει ένας τίτλος Batman με τον νέο χαρακτήρα που θα λέγεται The Next Batman και θα είναι ο κεντρικός, αλλά παράλληλα θα υπάρχει και ένας τίτλος με τον ,μεγάλο πλέον, Bruce Wayne που θα λέγεται Dark Detective. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν όλοι αυτοί οι νέοι τίτλοι. Επίσης, έχουμε αναλύσει όλες τις σειρές τίτλων και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του Future State σε επόμενο αναλυτικό άρθρο που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε την σελίδα για το ολοκαίνουριο event της DC από το επίσημο site της πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *