Τι είναι το Infinite Frontier της DC Comics ;


Μετά το τελευταίο της reboot το 2016 με το Rebirth, η DC αποφάσισε, για μία ακόμη φορά, μετά από τέσσερα χρόνια συνεχόμενων τίτλων, να κάνει μια ελαφριά επανεκκίνηση στους τίτλους της με το Infinite Frontier, ανοίγοντας τον δρόμο σε νέους καλλιτέχνες και νέες ιστορίες σε μια προσπάθεια να κερδίσει εκ νέου τους αναγνώστες της και να δημιουργήσει απ’το μηδέν το νέο σύμπαν της.

Πιο συγκεκριμένα, στις 2 Μαρτιου του 2021 θα κυκλοφορήσει το πρώτο τεύχος Infinite Frontier #0 όπου ένα άκρως σημαντικό και ανατρεπτικό γεγονός θα λάβει χώρα καθορίζοντας την μοίρα των υπερηρώων της, έχοντας ως αποτέλεσμα την επανέναρξη των τίτλων της, οι οποίοι έχουν σταματήσει μέχρι τον Μάρτιο δίνοντας την θέση τους σε εκείνους του Future State για τους επόμενους δύο μήνες .

Όσα γνωρίζουμε

Με το Infinite Frontier θα επανεκκινήσουν όλες οι σειρές κόμικ της DC που σταμάτησαν αυτούς τους μήνες και με βάση τα όσα έχουν ακουστεί, οι περισσότεροι τίτλοι θα ξεκινήσουν από το τεύχος #1 ξεκινώντας μια νέα αρίθμηση. Βέβαια, υπάρχουν και τίτλοι όπως αυτός του Batman, που είναι ο πιο σημαντικός και επιτυχημένος της DC, oπου γνωρίζουμε σίγουρα πως θα συνεχιστεί από το τεύχος #106 που είχε μείνει τον Δεκέμβριο με τον James Tynion IV. Μένει βέβαια να δούμε με ποιον τρόπο θα ξεκινήσουν όλες αυτές οι σειρές και ποιες τελικά θα ξεκινήσουν με τελείως νέα αρίθμηση.

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε, το Infinite Frontier δεν θα είναι ένα ολικό reboot, δηλαδή δεν θα διαγραφούν όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί από το Rebirth και μετά, όμως θα ξεκινήσουν νέες ιστορίες και νέες περιπέτειες απ’το μηδέν για τους περισσότερους τίτλους, έτσι ώστε η DC να “φρεσκάρει” το continuity των κόμικ της.

Βέβαια, χωρίς να έχουμε το Infinite Frontier μπροστά μας και παράλληλα να απέχουμε δύο μήνες από αυτό, δεν ξέρουμε τελικά τι θα ισχύσει και τι όχι, αλλά όλοι ελπίζουμε για ένα δυναμικό ξεκίνημα σε όλους τους νέους τίτλους που θα μας κάνουν να μην μπορούμε να περιμένουμε για τα επόμενα τεύχη και volumes και να μας χαρίσουν μοναδικές ιστορίες όπου θα γίνουν instant classics.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Infinite Frontier από το επίσημο site της DC Comics πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.