Το Batman Earth One Vol. 3 έρχεται το καλοκαίρι του 2021


Η DC μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής από το προηγούμενο Graphic novel της σειράς,ανακοίνωσε πως το πολυαναμενόμενο Batman Earth One Vol. 3 θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου του 2021, και ταυτόχρονα δημοσιοποίησε την σύνοψη αλλά και το εξώφυλλο του Graphic novel. Αυτό είναι το τρίτο Volume της σειράς, συγγραμένο από τον Geoff Johns, εικονογραφημένο από τον Gary Frank και χρωματισμένο από τους Brad Anderson και Jon Sibal.

Η περιγραφή του βιβλίου αναφέρει:

“O Harvey Dent είναι νεκρός .Ή μήπως όχι ; Μια συμμορία κλεφτών ωθούν την πόλη του Gotham σε μια κατάσταση φόβου όταν είναι μυστηριωδώς καλά οπλισμένοι με στρατιωτικά όπλα: Φλογοβόλα, εκτοξευτές χειροβομβίδων, ακόμη και τάνκ. Και αυτή η συμμορία ισχυρίζεται πως χρηματοδοτείται απο τον πρώην εισαγγελέα Harvey Dent.”

“Ισορροπώντας τις δυο ζωές του, ο Bruce Wayne πρέπει να βρει την αλήθεια συνδέοντας το αναπτυσσόμενο δίκτυο πρακτόρων του, συμπεριλαμβανομένων των Alfred Pennyworth, Jim Gordon, Waylon “Killer Croc” Jones και την νέα Catwoman. Ο Bruce αποσπάται από την φαινομενικά αδύνατη επιστροφή ενός άλλου προσώπου που θεωρούταν νεκρός: τον προπάππου του, Andrian Arkham. Πρέπει, επίσης, να παρηγορήσει την πολύχρονη φίλη του , δήμαρχο του Gotham Jessica Dent , που είναι σημαδεμένη τόσο φυσικά όσο και πνευματικά από την εμπειρία της με τον Riddler, που είχε ως αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο του αδερφού της .”

Και καταλήγει :”Αλλά επέστρεψε ο Harvey πίσω, σχεδιάζοντας την εκδίκηση του σε μια πόλη που δηλώνει πως είναι ένοχη ; Όταν ο Batman ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πολλά αυτά μυστήρια , όλος του ο κόσμος ξετυλίγεται.”

Τι περιμένουμε από το Batman Earth One Vol. 3

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε για το συγκεκριμένο κόμικ, αλλά και με βάση τον τόνο της σειράς στο σύνολο, περιμένουμε μια δυνατή και δεσμευτική ιστορία γεμάτη μυστήριο και ανατροπές, όπως ακριβώς και στα προηγούμενα graphic novels της, και ιδιαιτέρως στο προηγούμενο. Ενδιαφέρον, επίσης, έχει η εμφάνιση του Andrian Arkham στο βιβλίο αλλά και ο ρόλος της Catwoman στην ιστορία, καθώς στο προηγούμενο volume είχε απλώς μία σύντομη cameo εμφάνιση προς στο τέλος, χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα για τον χαρακτήρα της.

Μπορεί να το περιμέναμε αρκετό καιρό αλλά η αναμονή έφτασε, σχεδόν, στο τέλος της. Ο τρίτος τόμος της πολυαγαπημένης σειράς Batman Earth One θα κυκλοφορήσει σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα στις 8 Ιουνίου του 2021. Την ημέρα κυκλοφορίας του μπορείτε να το βρείτε στο Amazon για την φυσική έκδοση του, αλλά και για την ηλεκτρονική του μέσω Amazon Kindle και Comixology. Στα ελληνικά καταστήματα θα διατεθεί από τα Public καθώς και από άλλα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Batman Earth One Vol. 3 από το επίσημο site της DC Comics πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *