Το Dark Nights: Death Metal έρχεται σε Graphic Novel

Το πολυαναμενόμενο sequel του άκρως επιτυχημένου Dark Nights: Metal, φτάνει στα ράφια των καταστημάτων στις 6 Απριλίου του 2021. Γραμμένο και εικονογραφημένο από την την θρυλική ομάδα του Scott Snyder και του Greg Capullo, που μας έχει χαρίσει κάποιες από τις καλύτερες ιστορίες Batman στα νεότερα χρόνια, έρχεται το Dark Nights: Death Metal για να δώσει για μία ακόμη φορά μια χαοτική διάσταση στο σύμπαν της DC.

Πλοκή

“Ετοιμαστείτε για την πρόσκληση που καταστρέφει τη γη! Η θρυλική ομάδα πίσω από το Dark Nights: Metal και το Batman: Last Knight on Earth παίρνει την κεντρική σκηνή και επανενώνεται για μια τελευταία περιοδεία. Όταν η Γη τυλίγεται από το Σκοτεινό Πολυσύμπαν, η Λεγεώνα των Υπερηρώων βρίσκεται στο έλεος του Batman Who Laughs. Η ανθρωπότητα αγωνίζεται να επιβιώσει σε ένα κοσμικό τοπίο που στρίβεται πέρα ​​από την αναγνώριση, ενώ οι Batman, Wonder Woman και Superman έχουν χωριστεί και παλεύουν για να επιβιώσουν. Απελευθερώστε το θηρίο και αφήστε το κεφάλι να χτυπήσει!”

Το Dark Nights: Death Metal συλλέγει τα αντίστοιχα τεύχη #1-7 του event και θα κυκλοφορήσει σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα στις 6 Απριλίου του 2021. Θα μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα που εξειδικεύονται στην πώληση κόμικ καθώς και σε μεγάλες αλυσίδες βιβλιοπωλείων.

Η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει την συγκεκριμένη ημερομηνία θα είναι η Hardcover έκδοση του κόμικ και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει και το καθιερωμένο Trade Paperback. Το Dark Nights: Death Metal είναι το τελευταίο κόμικ στο continuity της DC πριν το Infinite Frontier και είναι η βάση στην οποία χτίζεται το νέο ξεκίνημα των κόμικ της.

Dark Knights: Death Metal

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Dark Nights: Death Metal από το επίσημο site της DC πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *