Το Infinite Frontier και η νέα αρχή της DC είναι εδώ


Μετά τα αποκαλυπτικά γεγονότα του Dark Knights: Death Metal που μας έκανε να αναθεωρήσουμε ολόκληρο το σύμπαν της DC, το Infinite Frontier είναι, επιτέλους, εδώ για να μας ξεναγήσει στην νέα εποχή των κόμικ της DC, κάνοντας ένα ολοκαίνουριο ξεκίνημα. Έχοντας ως κύριους συγγραφείς τους Joshua Williamson, James Tynion IV και Scott Snyder, μεταξύ άλλων, το πρώτο τεύχος Infinite Frontier #0 έχει ως κύρια πρωταγωνίστρια την Wonder Woman καθώς ταξιδεύει σε διάφορα σημεία του σύμπαντος της DC με την βοήθεια του Spectre.

Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο είναι ένα μεταβατικό τεύχος που έχει ως σκοπό να συστήσει τους αναγνώστες στο νέο ξεκίνημα της DC, βλέποντας διάφορες ιστορίες από πολλούς χαρακτήρες της ταυτόχρονα. Παρόλο που είναι ένα εισαγωγικό τεύχος έχει κάποιες μεγάλες στιγμές που καθορίζουν την συνέχεια των ηρώων από εδώ και πέρα, καθώς πρόκειται να παίξουν σημαντικό ρόλο στα επόμενα events.

Όσοι θέλουν να ακολουθήσουν την συνέχεια της DC και τους νέους της τίτλους, είναι, σχεδόν, απαραίτητο να διαβάσουν αυτό το τεύχος για να γνωρίζουν τι συμβαίνει πλέον στο σύμπαν της.

Με λίγα λόγια, το Infinite Frontier #0 καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία να μας κάνει να ανυπομονούμε για την επανεκκίνηση των τίτλων της DC, μετά από την τρίμηνη απουσία τους, και να μας δώσει να καταλάβουμε που βαδίζει το νέο χρονικό της DC Comics.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Infinite Frontier #0 από το επίσημο site της DC πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *