Το Joker War έρχεται τον Φεβρουάριο σε Graphic Novel


Το άκρως επιτυχημένο Batman Event της DC, The Joker War, έρχεται στην Graphic Novel μορφή του στις 9 Φεβρουαρίου του 2021 συγγραμένο από τον James Tynion IV και εικονογραφημένο από τον Jorge Jimenez. Πρόκειται για το δεύτερο Volume της τρέχουσας σειράς Batman του James Tynion IV μετά το Their Dark Designs, με την σειρά να έχει ξεκινήσει πάρα πολύ δυναμικά και να γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία.

Πλοκή

Ο Πρίγκιπας του Εγκλήματος και ο Σκοτεινός Ιππότης έρχονται αντιμέτωποι για τελευταία φορά. Ο Joker δεν ήθελε ποτέ να κερδίσει πριν, δεν ήθελε ποτέ να τελειώσει η μάχη του με τον Batman, αλλά τώρα το κίνητρό του έχει αλλάξει. Καθώς υλοποιείται το σχέδιο του Joker για τη συγκέντρωση ενός στρατού, το μόνο άτομο που μπορεί να σώσει τον Batman από το χείλος της πραγματικής τρέλας είναι η Harley Quinn. Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, οι κακοί του Gotham περιμένουν την σφαγή που ξεκίνησε ο Joker – ενώ η Catwoman συγκεντρώνει έναν δικό της στρατό!


Το Batman Vol. 2: The Joker War συλλέγει τα τεύχη Batman #95-100 και θα κυκλοφορήσει σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα στις 9 Φεβρουαρίου του 2021. Θα είναι διαθέσιμο σε πολλά ελληνικά καταστήματα, τόσο σε βιβλιοπωλεία όσο και σε μαγαζιά που εξειδικεύονται στην πώληση κόμικ.

Ο τρέχων τίτλος του Batman έχει σταματήσει στο τεύχος #105 και πρόκειται να επανεκκινήσει με το Infinite Frontier και το τεύχος #106 έχοντας πρωταγωνιστή έναν εξίσου κλασσικό εχθρό του Batman. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον νέο Villain του καινούριου Arc της σειράς Batman από το site μας πατώντας εδώ.

Batman Vol. 2: The Joker War

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Joker War από το επίσημο site της DC Comics πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.