Το Legends of the Dark Knight επέστρεψε

Η νέα αλλά πολύ οικεία σειρά Legends of the Dark Knight έκανε το ντεμπούτο της με το πρώτο τεύχος στις 18 Μαΐου από τον Darick Robertson. Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη σειρά είχε κυκλοφορήσει πρώτα αποκλειστικά ψηφιακά και στην συνέχεια συγκεντρώθηκε σε ένα τεύχος για να φτάσει στα φυσικά καταστήματα.

Ο σκοπός του καινούριου αυτού τίτλου είναι να δημιουργηθεί μια σειρά όπου θα είναι το μέρος τόσο γνωστών όσο και ανερχόμενων δημιουργικών ταλέντων για να πουν νέες ελκυστικές ιστορίες για μια μεγάλη ποικιλία θαυμαστών, βασισμένοι σε έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της DC Comics.

Περιγραφή

«Η εμβληματική σειρά Legends of the Dark Knight επέστρεψε! Οι θρύλοι των κόμικς και τα ανερχόμενα αστέρια θα διηγούνται τις ψηφιακές πρώτες ιστορίες σε ολόκληρο τον μύθο του Batman, ξεκινώντας με τον θρύλο των κόμικ και συν-δημιουργό του The Boys Darick Robertson γράφοντας και σχεδιάζοντας ένα επικό δράμα εγκλήματος τριών τευχών!

Ένας νέος παίκτης έφτασε στη σκηνή στο Gotham City και πουλάει θανατηφόρες χημικές ουσίες στους χειρότερους κακοποιούς της πόλης: τον Mr. Freeze, τον Penguin, ακόμη και τον Joker! Εναπόκειται στον Batman να σταματήσει τους κακούς, να εντοπίσει τον προμηθευτή και να σώσει το Gotham City για άλλη μια φορά!»

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το επίσημο site της DC Comics πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.