Το πρώτο τεύχος του The Next Batman είναι εδώ


Το πρώτο τεύχος της ολοκαίνουριας σειράς The Next Batman για το Future State κυκλοφόρησε αποτελούμενο από τρείς μικρές επιμέρους ιστορίες όπου μας ξεναγούν στην νέα Gotham City και τον νέο χαρακτήρα του Σκοτεινού Ιππότη.

Η βασική ιστορία επικεντρώνεται σε έναν νέο μαχητή του εγκλήματος στην πορεία του να γίνει ένας πολύ διαφορετικός Batman από αυτόν που γνωρίζαμε, και στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει την νέα απειλή στο Gotham. Η πόλη ελέγχεται βάναυσα από μια οργάνωση που ονομάζεται Magistrate καθώς μετατρέπουν την Gotham σε ένα κράτος στο οποίο όποιοι φοράνε μάσκα μπορούν να κυνηγηθούν ανά πάσα στιγμή από τις εχθρικές αστυνομικές δυνάμεις. Οι άλλες δύο δευτερεύοντες ιστορίες , ακολουθούν τους Outsiders, μία νέα ομάδα υπερηρώων, όπου αντιδρούν και σχεδιάζουν το πώς θα καταφέρουν να πάρουν την πόλη πίσω στα χέρια τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κεντρική ιστορία ήταν εκείνη που ξεχώρισε παρουσιάζοντας μια δυστοπική ενσάρκωση του Gotham, δείχνοντας την διαφορά του νέου Batman από τον κανονικό. Παρολαυτά, όλες οι ιστορίες ήταν εξαιρετικές , γεμάτες δράση, με εξαιρετικό τρόπο γραφής και ρυθμό αφήγησης. Το Artwork , παρόλο που ήταν απλό, χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ήταν πάρα πολύ όμορφο και τα χρώματα ήταν εξαιρετικά προσδίδοντας τον ιδανικό τόνο για το ύφος της ιστορίας.

Το πρώτο τεύχος The Next Batman του Future State είναι ένα δυναμικό ξεκίνημα για την σειρά, δείχνοντας τι μπορεί να καταφέρει αυτό το νέο event, αφήνοντας μας σε ανυπομονησία για την συνέχεια. Μπορείτε να προμηθευτείτε το νέο της τεύχος της σειράς από το επίσημο site της DC Comics πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *