Το Something is Killing the Children Vol. 3 έρχεται τον Ιούνιο

Ο τρίτος τόμος της άκρως επιτυχημένης σειράς Something is Killing the Children κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα στις 15 Ιουνίου του 2021 από την Boom Studios. Συγγραμένο από τον James Tynion IV, που μας έχει χαρίσει κάποιες από τις πιο εκπληκτικές σειρές κόμικ τα τελευταία χρόνια όπως και την τρέχουσα σειρά Batman, και εικονογραφημένο από τον Werther Dell’Edera έρχεται η πολυαναμενόμενη συνέχεια της αγαπημένης Indie σειράς.

Πλοκή


“ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

Το Archer’s Peak βρίσκεται σε lockdown, καθώς η Erica Slaughter έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και οι ειδήσεις των δολοφονιών έχουν εξαπλωθεί έξω από την πόλη. Όμως, καθώς το House of Slaughter φτάνει για να καθαρίσει την κατάσταση με κάθε απαραίτητο μέσο, ​​η Erica θα διαπιστώσει ότι η πραγματική απειλή για εκείνους γύρω της δεν είναι κάποιος – ή κάτι – που περίμενε ποτέ. Και το κόστος για να σώσει την ημέρα μπορεί να είναι πολύ υψηλό για να το πληρώσει ο οποιοσδήποτε …”


Το Something is Killing the Children Vol. 3 συλλέγει τα τεύχη #11-15 της ομώνυμης σειράς και θα κυκλοφορήσει σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα στις 15 Ιουνίου του 2021. Θα μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα που εξειδικεύονται στην πώληση κόμικ καθώς και σε μεγάλες αλυσίδες βιβλιοπωλείων.

Something is Killing the Children Vol. 3

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Something is Killing the Children από το επίσημο site της Boom Studios πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *