Το Spawn’s Universe έρχεται το καλοκαίρι με νέους τίτλους


Ο ιδιοκτήτης και δημιουργός του Spawn, Todd McFarlane, 29 χρόνια μετά την ίδρυση του χαρακτήρα, έρχεται για να επεκτείνει τον κόσμο του δημοφιλή ήρωα μέσω τεσσάρων νέων τίτλων στον σύμπαν του χαρακτήρα μέσω του Spawn’s Universe.

Ο τίτλος Spawn, όπου πλέον μετράει 316 τεύχη, θα είναι πλέον ο κύριος τίτλος σε μια σειρά από ongoing τίτλους με χαρακτήρες που θα έχουν κάποια σύνδεση με τον δημοφιλέστερο ήρωα της Image Comics και θα επάγονται όλοι στο ίδιο σύμπαν.

Η αρχή θα γίνει τον Ιούνιο με τον πρώτο τίτλο του Spawn’s Universe με την αντίστοιχη ονομασία Spawn’s Universe #1 το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου του 2021. Οι πρώτοι τίτλοι του νέου αυτού εγχειρήματος που θα ακολουθήσουν το Spawn’s Universe #1 θα είναι οι King Spawn, The Gunslinger και The Scorched όπου θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο, τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο αντίστοιχα.

Να σημειωθεί πως σε αυτήν του την προσπάθεια ο Todd McFarlane θα έχει στην διάθεση του κάποια πολύ γνωστά ονόματα, όπως ο Greg Capullo και ο Jonathan Clapion, μεταξύ άλλων, με σκοπό να τελειοποιήσει το όραμα του αλλά και να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και των retailers.

Επιπλέον, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες σελίδες του Spawn’s Universe από την Image Comics και δείχνουν ένα εξαιρετικά όμορφο artwork που ελπίζουμε να είναι ενδεικτικό για την συνέχεια.

Το εξώφυλλο του Spawn’s Universe #1 :

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Spawn’s Universe #1 από το επίσημο site της Image πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *