Το Wonder Woman: Earth One Vol. 3 έρχεται τον Μάρτιο


Η DC Comics ανακοίνωσε επίσημα πως το τρίτο και τελευταίο volume της συναρπαστικής σειράς Wonder Woman Earth One θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου του 2021. Παράλληλα, δημοσιοποίησε στο κοινό της τις πρώτες οκτώ σελίδες του βιβλίου δωρεάν, έτσι ώστε οι fan της σειράς να πάρουν μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο graphic novel.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί από την ίδια την DC, ο βασικός κακός του κόμικ θα είναι ο Maxwell Lord, oπου επίσης τυγχάνει να είναι ο main Villain της πρόσφατης ταινίας Wonder Woman 1984. O συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει, επίσης, εμφανιστεί στην τρέχουσα σειρά κόμικ της Wonder Woman έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε πως η DC θέλει να επενδύσει όσο περισσότερο γίνεται στον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Σε αυτό το Graphic novel, όπου ο χαρακτήρας της Wonder Woman ,όπως και των υπόλοιπων ηρώων της σειράς, έχει επαναφανταστεί με αρκετά διαφορετικό τρόπο, η Diana ως η βασίλισσα των Αμαζόνων πρέπει να καταφέρει να ενώσει όλες τις φυλές Αμαζόνων για πρώτη φορά μετά από χιλιάδες χρόνια με κοινό σκοπό να καταπολεμήσουν την επίθεση του Maxwell Lord στο νησί του Παραδείσου. Όμως κάποιες φυλές, αλλά και η Artemis, ενδεχομένως να μην θέλουν να βοηθήσουν την Wonder Woman για αυτόν τον σκοπό.

Ο πρώτος τόμος της σειράς είχε κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου του 2016, συγγραμένο από τον Grant Morrison και εικονογραφημένο από τον Yanick Paquette, και τώρα με το Wonder Woman: Earth One Vol. 3 η άκρως επιτυχημένη σειρά φτάνει στο τέλος της.

Όπως προαναφέραμε, η DC διαθέτει δωρεάν στους φίλους της τις πρώτες σελίδες του βιβλίου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τους πρώτους διαλόγους. Μπορείτε να δείτε τις πρώτες σελίδες του Graphic novel από το επίσημο site της DC πατώντας εδώ.

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.